19 september 2024

"Hij is het visitekaartje van onze school"

Al veertig jaar werkt Pim Teunissen, directeur van PSU, in het onderwijs. In veertig jaar tijd verzamel je heel wat ervaring, kennis én collega’s. We vroegen zijn collega’s van de praktijkschool Uithoorn iets over hem vertellen.

“Pim is bij uitstek een geïnteresseerde collega. Hij luistert niet alleen naar de collega’s maar ook naar wat de leerlingen te vertellen hebben. Bij de ontwikkeling van ons nieuwe logo heeft hij ook de leerlingen betrokken”, vertelt Nicole Steiger van de administratie. Ze vervolgt. “Je kan voor alles bij hem terecht, zijn deur staat altijd open en hij wil sámen bouwen aan de school. Hij werkt hier sinds 2021 en heeft er mede voor gezorgd dat we voelen als een team. Met mensen die er door dik en dun voor de leerlingen zijn.”

Volop ontwikkeling

Ook docent Rebecca Hartman ziet hem graag als collega. “Pim is een fijne en amicale collega. Altijd in voor een grapje en de familieman die hij thuis is, die is hij op school stiekem ook. Hij geeft ons het gevoel dat je welkom bent, er echt mag zijn en ook vooral jezelf mag zijn. Zowel leerlingen als collega's worden in hun kracht gezet en aangemoedigd om zich te blijven ontwikkelen.”

Veel plezier

Docent Saskia Jonker kan dit beamen. “Pim is op-en-top directeur. Hij is ons visitekaartje! Met veel plezier, duidelijkheid, (Haagse) humor en trots is hij de vertegenwoordiger van onze school. Ik wens hem nog heel wat jaren onderwijs met prachtige ontmoetingen toe. En vooral veel werkplezier; in volle gezondheid.” Rebecca lacht. “Wat ik hem toe wens? Heel veel liefde van zijn omgeving, een gezonde knie en een verlaat pensioen zodat hij voorlopig nog niet bij ons weggaat!”